Τηγανιά κοτόπουλο ριγανάτη με Μέλι Μούσες, τσαλαφούτι και χυλοπίτες
Εκτέλεση Συνταγής
Προθερμαίνουμε το ελαιόλαδο και το βούτυρο στο τηγάνι. Προσθέτουμε το φιλέτο κοτόπουλο και σωτάρουμε προσθέτοντας και τη φρέσκια ρίγανη στη συνέχεια. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και το ξύδι. Αφού φύγει το αλκοόλ προσθέτουμε και το Μέλι Μούσες. Έπεται το τσαλαφούτι και η γραβιέρα. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και αφήνουμε στην άκρη. Βράζουμε για 2-3 λεπτά τις χυλοπίτες, σουρώνουμε και προσθέτουμε λίγο βούτυρο. Ενώνουμε τις χυλοπίτες με το κοτόπουλο και ενοποιούμε. Συμπληρώνουμε με λίγη ακόμα γραβιέρα και φρέσκια ρίγανη και σερβίρουμε.
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ φιλέτο στήθος κοτόπουλο
- 400 γρ χυλοπίτες
- 100 ml λευκό κρασί
- 50 ml λευκό βαλσάμικο ξύδι
- 150 γρ γραβιέρα
- 1 κ.σ. Μέλι Μούσες
- Φρέσκια ρίγανη 3 κλωνάρια
- Ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 100 γρ τσαλαφούτι
- Αλάτι
- Πιπέρι
VIDEO ΣΥΝΤΑΓΗΣ
ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ