ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ

ΚΡΗΤΗ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΟΣ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

ΕΥΒΟΙΑ

ΜΑΝΗ

ΛΑΚΩΝΙΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΚΡΗΤΗ

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ

ΜΕ ΤΙΣ

ΜΟΥΣΕΣ

9 Μούσες, 9 περιοχές της Ελλάδας και 9 μοναδικές ποικιλίες μελιού. Το Μέλι Μούσες σε προσκαλεί σε ένα ξεχωριστό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα με στόχο να γνωρίσεις το πολυτιμότερο δώρο της ελληνικής φύσης, το μέλι. Στη παρέα μας, ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης, θα μοιραστεί πεντανόστιμες συνταγές και θα μας αποκαλύψει το μυστικό συστατικό που μετατρέπει κάθε πιάτο σε μια μοναδική γευστική εμπειρία.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Επεισόδιο 1

ΚΡΗΤΗ

Σεφ Μανώλης Παπουτσάκης με μελισσοκόμο στο οδοιπορικό του Μέλι Μούσες

Ταξίδεψε στη μεσογειακή Κρήτη με το βραβευμένο σεφ Μανώλη Παπουτσάκη, παρακολούθησε πως συλλέγεται το ξεχωριστό θυμαρίσιο μέλι από τους τοπικούς μελισσοκόμους και δοκίμασε παραδοσιακές Κρητικές συνταγές.

ο σεφ μανώλης παπουτσάκης μαγειρεύει με μέλι μούσες

βαζάκι μέλι μούσες στο τραπέζι

Επεισόδιο 2

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Ο Σεφ Μανώλης Παπουτσάκης χρησιμοποιεί Μέλι Μούσες σε συνταγή

Το ταξίδι του… μέλιτος συνεχίζεται, σε ένα μέρος που άλλο σαν κι αυτό δεν έχει! Ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης ταξιδεύει στη Χαλκιδική, μαθαίνει για τις μέλισσες και το πευκόμελο και, φυσικά, φτιάχνει τοπικές συνταγές Χαλκιδικής μόνο με Μέλι Μούσες!

ο σεφ μανώλης παπουτσάκης μαγειρεύει με μέλι μούσες

βαζάκι μέλι μούσες στο τραπέζι

Επεισόδιο 3

ΟΛΥΜΠΟΣ

Τρίτο επεισόδιο, τρίτος προορισμός, τρίτη ποικιλία μελιού! Ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης ταξιδεύει στον μαγευτικό Όλυμπο παρέα με τη Μούσα Καλλιόπη, συναντά ντόπιους μελισσοκόμους που μιλάνε για το ανθόμελο και, φυσικά, φτιάχνει ελληνικές συνταγές

ο σεφ μανώλης παπουτσάκης μαγειρεύει με μέλι μούσες

βαζάκι μέλι μούσες στο τραπέζι

Επεισόδιο 4

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Το ταξίδι του… μέλιτος συνεχίζεται στην καταπράσινη Ευρυτανία!

Ταξίδεψε στο Καρπενήσι παρέα με το Μέλι Μούσες, τον σεφ Μανώλη Παπουτσάκη και τη μούσα Κλειώ και μάθε τα πάντα για το μέλι ελάτης και τη σύγχρονη μελισσοκομία στην Ελλάδα. Και φυσικά, οι καλύτερες συνταγές με μέλι είναι μόνο εδώ. Δες το επεισόδιο τώρα!

ο σεφ μανώλης παπουτσάκης μαγειρεύει με μέλι μούσες

βαζάκι μέλι μούσες στο τραπέζι

Επεισόδιο 5

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Μελισσοκόμοι παράγουν μέλι

Επόμενος προορισμός, η Κεφαλονιά! Ακολούθησε τη μούσα Ευτέρπη και τον σεφ Μανώλη Παπουτσάκη στο πιο ονειρικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων, μάθε για το θυμαρίσιο μέλι και φυσικά δοκίμασε τις πιο νόστιμες συνταγές με Μέλι Μούσες!

Σεφ ετοιμάζει συνταγή με μέλι

Συνταγή με βραβευμένο ελληνικό μέλι

Επεισόδιο 6

ΕΥΒΟΙΑ

Παραγωγοί μελιού στην Εύβοια συλλέγουν αγνό μέλι

Το ταξίδι…του μέλιτος με συνοδοιπόρους τον σεφ Μανώλη Παπουτσάκη και τις Μούσες, συνεχίζεται! Δες το νέο επεισόδιο από την πανέμορφη Εύβοια, κι έλα να μάθουμε παρέα για το μέλι ελάτης αλλά και πώς να χρησιμοποιήσουμε το Μέλι Μούσες για να απογειώσουμε ακόμα και τις πιο απλές συνταγές!

Σεφ ετοιμάζει συνταγή με βραβευμένο ελληνικό μέλι

Σεφ ετοιμάζει συνταγή με αγνό ελληνικό μέλι

Επεισόδιο 7

ΜΑΝΗ

Μελισσοκόμοι παράγουν το καλύτερο ελληνικό μέλι

Το νέο επεισόδιο μόλις ανέβηκε! Ταξιδεύουμε σε έναν τόπο ευλογημένο, όπου η πέτρα και ο βράχος ενώνονται με το μπλε της θάλασσας. Στη Μάνη θα συναντήσουμε παραγωγούς πρώτης γενιάς, θα μάθουμε για την πολύτιμη συμβολή της τεχνολογίας στη σύγχρονη μελισσοκομία και θα γευτούμε συνταγές με μέλι με άρωμα φασκόμηλου!

Βαζάκια με το καλύτερο ελληνικό μέλι

Συνταγή με ελληνικό μέλι

Επεισόδιο 8

ΛΑΚΩΝΙΑ

Σεφ ετοιμάζει παραδοσιακές συνταγές με μέλι

Όσο το ταξίδι μας πλησιάζει προς το τέλος του, το πάθος μας για το ελληνικό μέλι και τη μελισσοκομία στην Ελλάδα μεγαλώνει! Δες τώρα το νέο επεισόδιο, ακολούθησε τον Μανώλη Παπουτσάκη και τη μούσα Πολύμνια στη γη του πορτοκαλιού, τη Λακωνία, και ανακάλυψε τη μαγεία των παραδοσιακών συνταγών με Μέλι Μούσες!

Παραδοσιακή συνταγή με αγνό ελληνικό μέλι

Σεφ ετοιμάζει συνταγές με ελληνικό μέλι