Μέλι, το νέκταρ των Θεών

Το μέλι, λόγω της γλυκιάς του γεύσης και της μεθυστικής του δύναμης, αποτελούσε την τροφή των Θεών και συλλεγόταν από τις μέλισσες, οι οποίες στη μυθολογία αναφέρονται ως «τα πουλιά των Μουσών». Κάθε μία από τις εννέα αυτές νύμφες των βουνών και του νερού είχε τα δικά της χαρίσματα, όπως και οι ποικιλίες του ελληνικού μελιού Μούσες.

Κυψέλη στο εσωτερικό
Μελισσοκόμος Μούσες

Άρωμα και γεύση Ελλάδας

Γεύσεις αγνές, παραδοσιακές και αυτούσιες συνδυάζονται αρμονικά, διατηρώντας αναλλοίωτα όλα τα απαραίτητα φυσικά στοιχεία του μελιού όπως μας τα προσφέρει απλόχερα η Ελληνική φύση. Αυτό είναι το Μέλι Μούσες.

Μέλια από ευγενή άνθη και τα περίφημα πευκοδάση της Ελλάδας, μέλι ελάτης και μέλια από τους καλύτερους θυμαρότοπους των μοναδικών νήσων του Αιγαίου. Τα πιο εκλεκτά ελληνικά μέλια από κάθε γωνιά του τόπου μας, συνθέτουν μια σειρά αρωματικών μελιών με μεστή γεύση, κεχριμπαρένιο χρώμα και ξεχωριστό άρωμα.

Ένα μέλι ποιοτικό και θρεπτικό

Απαραίτητη προϋπόθεση για να παραμείνει το μέλι ωφέλιμο για τον ανθρώπινο οργανισμό, είναι να διατηρήσει όλη την βιολογική του αξία, αφού συσκευαστεί. Το Μέλι Μούσες, πέρα από την πλούσια γεύση του, διασφαλίζει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά του μελιού.

Η σταθερή ποιότητα του μελιού Μούσες οφείλεται στην υψηλή συγκέντρωση των φυσικών ενζύμων του μελιού η οποία αποδεδειγμένα παραμένει αναλλοίωτη κατά την τυποποίηση του. Τα αυστηρά κριτήρια που εφαρμόζονται σε κάθε στάδιο της διαδικασίας διασφαλίζουν την παραγωγή ενός πολυποικιλιακού μελιού, αποτελούμενο από τα καλύτερα μέλια όλης της Ελλάδας.

  • ιχνοστοιχεία
  • αμινοξέα
  • μέταλλα
  • βιταμίνες
Ελληνικό μέλι μούσες σε συσκευασία

ΜΕΛΙ ΜΟΥΣΕΣ ΚΛΑΣΙΚΟ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ
Η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία μας κάνει τη διαφορά

Το μέλι όπως παλιά

Η αγάπη για τη μέλισσα και το μέλι, το πολυτιμότερο δώρο της φύσης στον άνθρωπο αλλά και την ελληνική παραδοσιακή μελισσοκομία, όπως αυτή μεταφέρεται από γενιά σε γενιά, γέννησε το Μέλι Μούσες.

Το Μέλι Μούσες, με την πλούσια γεύση και το ξεχωριστό άρωμα του, περιέχει ένα κομμάτι από όλη την Ελλάδα.