Η ιστορία μας

Η Melinda, η Ελληνική εταιρεία πίσω από το Μέλι Μούσες, αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους τυποποιητές - συσκευαστές μελιού στην Ευρώπη με διαρκή ανοδική πορεία, έχοντας καταφέρει να διεθνοποιήσει το ποιοτικό ελληνικό μέλι και να το καταστήσει άμεσα αναγνωρίσιμο ως εθνικό προϊόν.

μελίσσια  στην φύση
Κηρήθρα μελιού

Εδώ και 20 χρόνια το μέλι μας ταξιδεύει παντού

Οι άνθρωποι που αποτελούν την Melinda έχουν ως βάση της φιλοσοφίας τους την αγάπη για τη μελισσοκομία και το μέλι, το πολυτιμότερο δώρο της ελληνικής φύσης. Η διαρκής αναζήτηση των ποιοτικότερων ποικιλιών μελιού σε όλη την Ελλάδα και η συνεχής επικοινωνία με τοπικούς μελισσοκόμους, έχουν επιτρέψει στην Melinda να αποκτήσει την εμπειρία και την τεχνογνωσία που χρειάζεται για να προσφέρει στο ελληνικό κοινό, το Μέλι Μούσες.

Ατελείωτες ώρες εργασίας, συνεχής επιμόρφωση και βαθιά γνώση της ελληνικής φύσης έφεραν ως αποτέλεσμα τη συνεργασία με κορυφαίες Ευρωπαϊκές & Αμερικάνικες αγορές, όπως την ιδιαίτερα απαιτητική αγορά του Καναδά. Η Melinda, από το 2000 έως σήμερα, παραμένει πιστή στις αξίες που την καθιέρωσαν ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τυποποίησης μελιού και συνεχίζει να προσφέρει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Κηρήθρα μελιού
  • Νο. 1 ελληνική εταιρεία εξαγωγών μελιού
  • Μία από τις 10 μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες σε πωλήσεις μελιού
  • Αγορές άνω των 2.500 τόνων μελιού ετησίως

Η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία μας, κάνει τη διαφορά

Η οργανική και βιολογική ανωτερότητα του ελληνικού μελιού, σε συνδυασμό με τη πολυετή εμπειρία και τις διαπιστευμένες αναλύσεις που πραγματοποιούμε, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών μελιών ελληνικής παραγωγής.

Συνδυάζοντας τις παραδοσιακές τεχνικές μελισσοκομίας με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις τυποποίησης μελιού στην Ελλάδα έχουμε την δυνατότητα να παραδίδουμε μέλι υψηλής βιολογικής αξίας, από την κυψέλη στο τραπέζι σας.

Τυποποίηση μελιού εγκαταστάσεις
Μέλι Μούσες

Όλοι μαζί παράγουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια

Πιστεύουμε ότι η παραγωγή ποιοτικού μελιού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ύπαρξη ενός υγιούς και πλούσιου φυσικού περιβάλλοντος το οποίο διασφαλίζει τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των μελισσών.

Γι’ αυτό τον λόγο βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους Έλληνες μελισσοκόμους, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της ελληνικής φύσης και κατευθύνοντας τους στα σημεία και μέρη που ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές που έχουν οριστεί για το Μέλι Μούσες.

Η πολυετής συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τοπικούς μελισσοκόμους σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας στηρίζεται στην καθημερινή επαφή και στην ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις ορθές πρακτικές που πρέπει να εφαρμοστούν με στόχο την παραγωγή του ποιοτικότερου ελληνικού μελιού.

Όλοι μαζί παράγουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια