Τρίτη, 27 Ιούλιος 2021

Το Μέλι Μούσες επίσημος «Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας» στο Τόκιο!

Το καλύτερο μέλι στηρίζει την Ελληνική Ολυμπιακή Ομάδα

Το ελληνικό μέλι ανήκει στις πιο γνωστές υπερτροφές. Καταναλώνεται από αθλητές παγκοσμίως, τόσο για τη γεύση όσο και για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Μαζί με την ελιά, το μέλι αποτελεί διαχρονικά σύμβολο της υγιεινής μεσογειακής διατροφής και της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας που εκφράζεται με το «Νους Υγιής Εν Σώματι Υγιεί».

Το Μέλι Μούσες τιμά την παράδοση και γίνεται «Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας» στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, στο Τόκιο.

Μόνο το καλύτερο μέλι για τους αθλητές μας!

Το Μέλι Μούσες, μέλι Ελλήνων παραγωγών που συλλέγεται απ’ άκρη σ’ άκρη της Ελλάδας, ακολουθεί τους Έλληνες αθλητές στην πορεία τους προς το όνειρο, τους στηρίζει και τους θρέφει.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες αποτελούν στοιχείο της εθνικής μας ιστορίας, γι’ αυτό και κατέχουν εξέχουσα θέση στην ελληνική ψυχή και στο συλλογικό υποσυνείδητο από αρχαιοτάτων χρόνων.

Γι’ αυτό, θεωρήσαμε τιμή και υποχρέωσή μας να ενισχύσουμε, με τον ελάχιστο τρόπο, την προσπάθεια των αθλητών μας να επιτύχουν τους στόχους τους, προσφέροντας ελληνικό Μέλι Μούσες, το οποίο είναι πλούσιο σε ενέργεια και στοιχεία απαραίτητα για τη σωστή διατροφή τους.

Διασφάλιση ποιότητας

Ως εταιρεία που σέβεται την υγιεινή διατροφή, και ειδικότερα το μέλι και τη διατροφική του αξία, χρησιμοποιούμε διαδικασίες που διασφαλίζουν την ποιότητά του. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, για την τυποποίηση του μελιού, υιοθετούμε πρακτικές που πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ούτως ώστε το τελικό προϊόν που φτάνει στους καταναλωτές να διατηρεί πλήρη τα θρεπτικά συστατικά.

Μέλι Μούσες – Ελληνικό μέλι πλούσιο σε γεύση

Το Μέλι Μούσες περιέχει  όλες τις βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα για εξαιρετικές επιδόσεις. Και, φυσικά, το καλύτερο μέλι ξεχωρίζει και για τη γεύση του, λόγω του ιδεώδους συνδυασμού μελιών απ’ όλη την Ελλάδα.

  • Το μέλι από θυμάρι του χαρίζει έντονο χρώμα και γεύση, ενώ οι τονωτικές του ιδιότητες κρίνονται απαραίτητες για τους αθλητές, καθώς είναι πλούσιο σε μέταλλα.
  • Το μέλι από πεύκο και έλατο παράγεται από μελίτωμα και θεωρείται υψηλής θρεπτικής αξίας λόγω των διαφορετικών ουσιών που υπάρχουν στη σύστασή του, όπως τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία.
  • Το ανθόμελο και το μέλι από πορτοκάλι του χαρίζουν ξεχωριστό άρωμα.

Το Ελληνικό μέλι είναι μοναδικό σε ολόκληρο τον κόσμο: το χρώμα, το άρωμα, την πυκνότητα και τη γεύση του δύσκολα τα συναντά κανείς αλλού.

Μια τέτοια υπερτροφή, λοιπόν, όπως το Μέλι Μούσες, μέλι Ελλήνων παραγωγών, δε θα μπορούσε παρά να ενισχύει τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η εταιρεία μας θα είναι αρωγός στις προσπάθειες που γίνονται για την ενίσχυση της εθνικής υπερηφάνειας και θα στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων που αγωνίζονται και εξυψώνουν τα Ελληνικά ιδανικά και ιδεώδη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ευχόμαστε από καρδιάς «Καλή Επιτυχία» σε όλους – το Μέλι Μούσες σας στηρίζει!

ΠΙΣΩ ΣΤO BLOG